crowdfunding

voor het ARTCORE festival in December doen we mee aan een platform voor ‘crowd funding’, geïnitieerd door het AFK (Amsterdams Fonds voor de Kunst). Zij bieden ons een startbedrag en begeiden ons in het zoeken van sponsoring om de rest van de begroting rond te krijgen. Je kunt dus in ons project investeren! vanaf E10,- ben je een partner en daar krijg je wat voor terug dus: bezoek de site van VOORDEKUNST of klik hieronder direct naar ons project:

//

de tegenprestaties zijn bij ons altijd onderhandelbaar!!!

About Bas van Rijnsoever

Bas studeerde in 2008 af van de Amsterdamse Theaterschool. Richtte met Lucas en Wouter Stichting Nieuwe Helden op. Maakt performatief theater met MTG Blont en Schwalbe. Speelde als acteur o.a. in voorstellingen van Carver, Toneelgroep Oostpool, Kassys.
Momenteel richt Bas zijn pijlen op de muziek. Met zijn band BASTIAAN en solo onder de naam BAS, zoals afgelopen zomer te zien op theaterfestival de Parade.
voor Nieuwe Helden leidde Bas de projecten van LnSaint en MTG Blont en is hij (mede)verantwoordelijk voor de ACTIES ‘Blue Monday’, ‘Questionmark’, ‘Garbagehouse’ en ‘Not a Beggar’