een soft erotische voorstelling over zo’n beetje alles

posterDEFPARADE 2011. 23-26 Juni Rotterdam, 1-3 Juli Den Haag. 20-26 Juli Utrecht. 5-10 Augustus Amsterdam

Wij brengen deze zomer een ode aan het publiek. Aan u.
Wij geven u humor, sex, destructie, ontroering en een onverwacht moment. Omdat wij denken dat u dat wil zien. In een ultieme poging tot entertainment brengen 5 jonge, zeer fysieke, spelers rauw, muzikaal theater.

MTG BLONT (Bas van Rijnsoever & Floor van Leeuwen) won in 2008 de Parade Parel met ZO komt de naakte waarheid aan haar licht. Over deze voorstelling schreef de pers:

“enerverende Parade-performance vol bizarre stunts, en potentieel pijnlijke scènes (…) Onvoorspelbaar en grillig, zoals maar weinig voorstellingen dat echt kunnen zijn. (De Volkskrant)

“verrast in alle opzichten (…) deze voorstelling is de parel op de Parade en een absolute must see” (theaterjournaal.nl)

door: MTG BLONT, LnSaint, Jan Barta, Tygo Gernandt, Niels Kuiters, Floor van leeuwen, Bas van Rijnsoever, Marc Stoffels. tekstbijdragen: Ko van den Bosch. techniek: Dave Staring. productie: Fleur Boots. zakelijk leiding: Wouter Goedheer. foto: Joost de Haas

EEN PRODUCTIE VAN: STICHTING NIEUWE HELDEN & THEATERWERKPLAATS INS BLAU

About Bas van Rijnsoever

Bas studeerde in 2008 af van de Amsterdamse Theaterschool. Richtte met Lucas en Wouter Stichting Nieuwe Helden op. Maakt performatief theater met MTG Blont en Schwalbe. Speelde als acteur o.a. in voorstellingen van Carver, Toneelgroep Oostpool, Kassys.
Momenteel richt Bas zijn pijlen op de muziek. Met zijn band BASTIAAN en solo onder de naam BAS, zoals afgelopen zomer te zien op theaterfestival de Parade.
voor Nieuwe Helden leidde Bas de projecten van LnSaint en MTG Blont en is hij (mede)verantwoordelijk voor de ACTIES ‘Blue Monday’, ‘Questionmark’, ‘Garbagehouse’ en ‘Not a Beggar’